fbpx

Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik er din lokale klinik når det gælder behandling, skadeshåndtering, vejledning i genoptræning og forebyggelse af skader. 
Klinikken drives af Sune Dombernowsky, som har 20 års erfaring med behandling og udredning af skader i bevægeapparatet. Læs mere om Sune her: Om fysioterapeuten
Klinikken er beliggende på Hasselager Stationsvej 2. Vi deler bygning med virksomheden Fit4Fight, der sælger træningsudstyr til fitness og kampsport. 
Missionen for Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik er at tilbyde fysioterapi og massage af høj kvalitet. Jeg arbejder med høj faglighed og tager udgangspunkt i tilgængelig og ny viden. Jeg arbejder med manuel behandling og ved at vejlede dig i relevante øvelser, hjælper jeg  dig til at få det bedre. 
Hos Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik er du altid i centrum og vi ønsker at du føler dig godt tilpas og der tages altid udgangspunkt i dine ønsker. I sidste ende er målet at hjælpe dig med den problemstilling du har. 

Foredrag:

Ud over fysioterapi og massage i klinikken, tilbyder klinikken også foredrag og workshops om skadesforebyggelse og behandling til sportsklubber og andre interesserede.
Kontakt mig på hasselagerfysioterapi@gmail.com eller 22 47 46 65 for yderligere information.

Erhvervsaftaler:

Vi tilbyder også fordelagtige firmaaftaler, både med behandlinger på jeres virksomhed eller i klinikken.
Kontakt mig på hasselagerfysioterapi@gmail.com eller 22 47 46 65 for yderligere information.