fbpx

Om klinikken

Hasselager Fysioterapi – Fysioterapi,  sportsklinik og fysiomassage

Hvem er vi?

Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik er din lokale klinik når det gælder behandling, skadeshåndtering, vejledning i genoptræning og forebyggelse af skader.

Klinikken drives af Sune Dombernowsky, som har 20 års erfaring med behandling og udredning af skader i bevægeapparatet. Læs mere om Sune her: Om fysioterapeuten.

Vores mission & Vision

Missionen for Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik er at tilbyde fysioterapi og massage af høj kvalitet. Jeg arbejder med høj faglighed og tager udgangspunkt i tilgængelig og ny viden. Jeg arbejder med manuel behandling og ved at vejlede dig i relevante øvelser, hjælper jeg dig til at få det bedre.

Hos Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik er du altid i centrum og vi ønsker at du føler dig godt tilpas og der tages altid udgangspunkt i dine ønsker. I sidste ende er målet at hjælpe dig med den problemstilling du har.

Foredrag

Ud over fysioterapi og massage i klinikken, tilbyder klinikken også foredrag og workshops om skadesforebyggelse og behandling til sportsklubber og andre interesserede.

Kontakt mig på hasselagerfysioterapi@gmail.com eller 22 47 46 65 for yderligere information.

Erhvervsaftaler

Vi tilbyder også fordelagtige firmaaftaler, både med behandlinger på jeres virksomhed eller i klinikken.

Kontakt mig på hasselagerfysioterapi@gmail.com eller 22 47 46 65 for yderligere information.

Andet

Jeg arbejder uden for sygesikringen. Der er dækning fra ”sygeforsikringen Danmark”, men ikke fra den offentlige sygesikring. De fleste forsikringer dækker grundbeløb.

Om fysioterapeuten, Sune Dombernowsky

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i København i 2001. Jeg har altid arbejdet med sportsskader, både hos motionister og eliteudøvere og har igennem mange år specialiseret mig indenfor behandling af skader i bevægeapparatet. Derfor ved jeg en masse om biomekanik og skader i muskler, sener og led.

2001-2006: Idrætsklinikken og og det ortopædkirurgiske speciale på Herlev Hospital.
2006-2008: Hillerød Fysioterapi og Fuglegårdsvej Fysioterapi
2008-2016: Rundhøj Fysioterapi/ BeneFiT Højbjerg Fysioterapi. De sidste 2 år som faglig souschef.
2018-nu: Ved siden af Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik, arbejder jeg på Regionshospitalet i Silkeborg. Først i Fod- og Ankelsektoren, nu primært i Idrætsklinikken og Hoftesektoren. Her arbejder jeg dagligt sammen med ortopædkirurger og dygtige fysioterapeuter omkring udredning og behandling af skader.

Jeg er tilknyttet herrelandsholdene under Dansk Volleyballforbund som fysioterapeut.

Kurser:

Idrætsfysioterapi

Masterclass fysioterapi fod/ankel

Tilpasning af Formthotics indlægssåler

Manuel terapi

Certificeret i Mekanisk Diagnostik og Terapi

Sundhedsprofilering og testning af fysisk kapacitet

Laserterapi

Medicinsk træningsterapi

NeuroMuskulær El Stimulation (NMES)

Ultralydsscanning

Aktivt deltagende på kongresser og konferencer