Indlægssåler

Overvejer du om indlægssåler kan hjælpe dig? Læs mere på denne side om hvad det kan afhjælpe, og hvordan vi kan skabe de rette indlågssåler til dig.

Fødderne er vores fundament og al vores vægt passerer igennem fødderne når vi bevæger os. Hvis vores fødder ikke fungerer, øger vi risikoen markant for smerter andre steder i kroppen. Det kan være i ryg, hofte og knæ. Det er ikke kun sportsudøvere der kan have brug for indlægssåler. Hvis du har hulfod, platfod, nedsunken forfod eller hammertæer kan såler i de fleste tilfælde være med til at fjerne eller reducere dine smerter.

   

Ud fra en grundig, biomekanisk undersøgelse og analyse af dine fødder og hvordan du belaster dem, tilpasses sålerne efter dine behov. Sålerne skal korrigere og støtte bevægelserne i foden og kan eventuelt tilpasses med ekstra svangstøtte, forfodsstøtte eller bagfodskorrektion, alt efter dine behov.

Sålerne kan tilpasses til løbesko og almindelige snickers, men kan også sagtens tilpasses til fodboldstøvler og andre smalle sko. Har du nogle helt særlige behov i forhold til dine såler, er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak om dine behov.

        

I mange tilfælde kan indlægssåler være et godt supplement til behandling af følgende gener:

  Priser:

  Såler med tilpasning:  1050 kr

  Såler uden tilpasning: 650 kr

  Hos Hasselager Fysioterapi tilpasses indlægssålerne individuelt, eventuelt over flere gange.  Jeg anvender mærket Formthotics og har  mange års erfaring med tilpasning af denne type såler. Hvis du overvejer om såler kan hjælpe dig, skal du være velkommen til at kontakte klinikken. Hvis du af en eller anden årsag ikke er tilfreds med dine såler tilbyder vi pengene retur indenfor de første 3 uger.

  Vi er beliggende i Aarhus, tæt på Viby, Stavtrup, Tranbjerg og Hørning. Der er gratis parkering og bus 1A kører lige til døren

   

  Overvejer du indlægssåler?

  +45 22 47 46 65
  hasselagerfysioterapi@gmail.com