fbpx

Massage

Fysioterapeutisk massage hos hasselager Fysioterapi og sportsklinik, er en fysisk og manuel påvirkning af kroppens muskler og bindevæv, hvor jeg med mine hænder og fingre, bearbejder kroppens bløde væv (sener, muskler, ligamenter, bindevæv, osv). Massage medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære og nogle mener det medvirker til hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv.

Massage hos Hasselager Fysioterapi- om behandlingen

30 minutters fysiomassage:   275 kr     

45 minutters fysiomassage:   375 kr

Det er også muligt at købe 5 turs kort og gavekort til massage.

Musklerne udgør ca. 40 pct. af kroppens vægt. Når musklerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof. Disse affaldsstoffer ledes naturligt bort fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet. Men hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, som der eksempelvis gør, hvis vi sidder time efter time og spænder foran computeren eller træner lidt for hårdt, så bliver musklen træt, stiv og øm. Massage løsner og blødgør musklen og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk.

Massage har også en positiv virkning på kroppens nervesystem. Det er derfor, at massage virker beroligende, afstressende og stimulerende.

Hos Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik  tilbyder vi fysiurgisk massage, hvor vi tager fat i konkrete problemstillinger. Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik er beliggende i  sydlige Aarhus. Bor du i Viby, Stavtrup, Tranbjerg eller Hørning tilbyder vi massage tæt på dig. Book allerede nu en tid til massage i boksen til højre.

Vil du have en behandling?

+45 22 47 46 65
hasselagerfysioterapi@gmail.com