Fysioterapeutisk Massage

Fysioterapeutisk massage hos Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik, er en fysisk og manuel påvirkning af kroppens muskler og bindevæv, hvor fysioterapeuten med sine hænder og fingre, bearbejder kroppens bløde væv (sener, muskler, ligamenter, bindevæv, osv.). Massage medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære og nogle mener det medvirker til hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv. Få glæde af 20 års erfaring og book tid til en massage hos Sune som er en erfaren fysioterapeut.

Fysioterapeutisk massage hos Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik

– om behandlingen

Priser på dybdegående massage

30 minutters Fysiurgisk massage: 350 kr.

SPAR 250 kr. på massage ved at købe et 5-tursklippekort.
Det er også muligt at købe gavekort til massage.

Akut massage

Hvis du har brug for en akut fysioterapeutisk massage, eksempelvis på grund af. pludselige skader, hold i nakke eller hold i ryg, så tøv ikke med at ringe til os.
Vi har akutte massagetider, og vi holder sent åbent både i hverdagen og i weekenden.

Om fysioterapeutisk massage

Musklerne udgør ca. 40 pct. af kroppens vægt. Når musklerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof. Disse affaldsstoffer ledes naturligt bort fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet.

Hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, eksempelvis hvis vi sidder ned time efter time og spænder foran computeren eller træner lidt for hårdt, så bliver musklen træt, stiv og øm. Det kan for eksempel give:

Hvis du har dyrket meget sport, har trænet hårdt eller skal være klar til en konkurrence kan en omgang massage ofte hjælpe til restitution af musklerne og hjælpe dem til at blive klar til at yde.

Med en dybdegående massage vil fysioterapeuten forsøge at løsne, og blødgøre, muskler og ledbånd, og derved afhjælpe de ophobede affaldsstoffer vil forlade systemet, og dermed løsne smerterne. Nogle gange er en enkelt behandling nok, men det vil en grundig undersøgelse og første behandling ofte vise.

                       

 

 

Massagens effekt på kroppen

Massage har også en positiv virkning på kroppens nervesystem. Det er derfor, at massage virker beroligende, afstressende og stimulerende. Mange vælger derfor også at få massage som en måde at forkæle sig selv og kroppen og som en del af at passe på sig selv.
Hos Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik tilbyder vi dybdegående fysiurgisk massage, hvor vi tager fat i dine konkrete problemstillinger. Se de mange lidelser vi behandler eller kontakt os, og fortæl mere om netop din problemstilling.

Fysioterapi

Hos Hasselager fysioterapi og sportsklinik tilbyder vi også fysioterapi til en lang række skader og lidelser. Klik på linket her og læs mere om hvad vi kan tilbyde. Hvis du er i tvivl vi kan hjælpe dig til at blive smertefri og aktiv igen uden begrænsninger, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om dine gener og hvad vi kan tilbyde dig.

 

 

 

 

Sådan finder du os

Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik er beliggende i det sydlige Aarhus, kun 15 minutter fra centrum. Vi ligger lige i smørhullet mellem Aarhus, Viby, Mårslet, Tranbjerg og Skanderborg. Så du kan nemt få massage hvis du bor i Aarhus, Viby, Stavtrup, Tranbjerg, Hørning eller Skanderborg. Book din tid til fysioterapeutisk massage i boksen til højre.

Trænger du til massage? 

+45 22 47 46 65
hasselagerfysioterapi@gmail.com