fbpx

Massage

Fysioterapeutisk massage er en fysisk og manuel påvirkning af kroppens muskler og bindevæv, hvor behandleren med sine hænder og fingre, bearbejder kroppens bløde væv (sener, muskler, ligamenter, bindevæv, osv). Massage medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære og nogle mener det medvirker til hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv.

Massage – om behandlingen

Musklerne udgør ca. 40 pct. af kroppens vægt. Når musklerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof. Disse affaldsstoffer ledes naturligt bort fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet. Men hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, som der eksempelvis gør, hvis vi sidder time efter time og spænder foran computeren eller træner lidt for hårdt, så bliver musklen træt, stiv og øm. Massage løsner og blødgør musklen og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk.

Massage har også en positiv virkning på kroppens nervesystem. Det er derfor, at massage virker beroligende, afstressende og stimulerende.

Hos Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik kan du både få velvære massage hvor musklerne afslappes, eksempelvis massage af ryggen, eller fysiurgisk massage hvor vi tager fat i en en mere konkret problemstilling.

Vil du have en behandling?

+45 22 47 46 65
hasselagerfysioterapi@gmail.com