fbpx

Fysioterapeutisk Massage

Fysioterapeutisk massage hos Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik, er en fysisk og manuel påvirkning af kroppens muskler og bindevæv, hvor fysioterapeuten med sine hænder og fingre, bearbejder kroppens bløde væv (sener, muskler, ligamenter, bindevæv, osv.). Massage medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære og nogle mener det medvirker til hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv. Få glæde af 20 års erfaring og book tid til en massage hos Sune som er en erfaren fysioterapeut.

Fysioterapeutisk massage hos Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik

– om behandlingen

30 minutters Fysiurgisk massage:   350 kr

SPAR 250 kr på massage ved at købe et 5-turs klippekort.
Det er også muligt at købe gavekort til massage.

Hvis du har brug for en akut massage, fx. pga. pludselige skader, hold i nakke eller hold i ryg, så tøv ikke med at ringe til os.
Vi har akutte massagetider, og vi holder sent åbent både i hverdagen og i weekenden.

Om fysioterapeutisk massage

Musklerne udgør ca. 40 pct. af kroppens vægt. Når musklerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof. Disse affaldsstoffer ledes naturligt bort fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet.

Hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, eksempelvis hvis vi sidder ned time efter time og spænder foran computeren eller træner lidt for hårdt, så bliver musklen træt, stiv og øm. Det kan fx. give:

Fysioterapeuten vil forsøge at løsne og blødgøre muskler og ledbånd, og afhjælper derved ophobede affaldsstoffer som vil forlade systemet, og dermed løsne smerterne. Nogle gange er en enkelt behandling nok, men det vil en grundig undersøgelse og første behandling ofte vise.

Massagens effekt på kroppen

Massage har også en positiv virkning på kroppens nervesystem. Det er derfor, at massage virker beroligende, afstressende og stimulerende. Mange vælger derfor også at få massage som en del af at passe på sig selv, og som en måde at forkæle sig selv og kroppen.

Hos Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik  tilbyder vi fysiurgisk massage, hvor vi tager fat i konkrete problemstillinger. Se de mange lidelser vi behandler eller kontakt os, og fortæl mere om netop din problemstilling.

Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik er beliggende i det sydlige Aarhus, kun 15 minutter fra centrum. Vi ligger lige i smørhullet mellem Aarhus, Viby, Højbjerg, Tranbjerg og Skanderborg. Så du kan nemt få massage hvis du bor i Viby, Stavtrup, Tranbjerg, Hørning eller Skanderborg – book allerede nu en tid til massage i boksen til højre.

Trænger du til massage? 

+45 22 47 46 65
hasselagerfysioterapi@gmail.com