Vi behandler

Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik er din klinik når det gælder behandling, skadeshåndtering, vejledning i genoptræning og forebyggelse af skader. Formålet med fysioterapi er at fremme livskvalitet og evnen til at bevæge sig, gerne så smertefrit som muligt. Fysioterapi anvendes ved omstændigheder, hvor bevægelse og funktionsevne er truet på grund af aldring, skade eller sygdom.  

Skader og smerter i hofte og lyske

Skader og smerter i ryg og nakke

Skader og smerter i knæet

Skader og smerter i skulder og albue

Skader og smerter i fod og ankel

Vi behandler

Formålet med fysioterapi er at fremme livskvalitet og evnen til at bevæge sig, gerne så smertefrit som muligt. Fysioterapi anvendes ved omstændigheder, hvor bevægelse og funktionsevne er truet på grund af aldring, skade eller sygdom.

Behandling hos Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik baseres på en grundig undersøgelse og analyse af din bevægelighed, muskler og led.

Information, vejledning og træning er en vigtig del af behandlingen hos mig. På grund af min viden om kroppens opbygning og funktion kan jeg rådgive dig om din tilstand. Jeg giver dig konkrete forslag til, hvordan du bedst tackler de symptomer og begrænsninger, du har i din dagligdag. Det kan være igennem træning, information og manuel behandling af den påvirkede kropsdel.

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i København i 2001. Jeg har altid arbejdet med sportsskader, både hos motionister og eliteudøvere og har igennem mange år specialiseret mig indenfor behandling af skader i bevægeapparatet. Derfor ved jeg en masse om biomekanik og skader i muskler, sener og led.

Jeg tilbyder genoptræning og fysioterapi af høj kvalitet. Jeg arbejder med høj faglighed og tager udgangspunkt i tilgængelig og ny viden. Jeg arbejder med manuel behandling og ved at vejlede dig i relevante øvelser, hjælper jeg dig til at få det bedre.

Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik er beliggende i det sydlige Aarhus, tæt på Viby, Tranbjerg og Stavtrup. Bus 1 A kører lige til døren og der er gratis parkering lige udenfor døren. Klinikken har flere dage med udvidede åbningstider, hvor vi har åbent helt til kl 21.30.