Massage nær Tranbjerg

Fysioterapeutisk massage nær Tranbjerg hos Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik, er en fysisk og manuel påvirkning af kroppens muskler og bindevæv, hvor fysioterapeuten med sine hænder og fingre, bearbejder kroppens bløde væv (sener, muskler, ligamenter, bindevæv, osv.). Massage medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære og nogle mener det medvirker til hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv. Få glæde af 20 års erfaring og book tid til en massage hos Sune som er en erfaren fysioterapeut.

Fysioterapeutisk massage nær Tranbjerg hos Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik

– om behandlingen

30 minutters Fysiurgisk massage:   350 kr

SPAR 250 kr på massage ved at købe et 5-turs klippekort.
Det er også muligt at købe gavekort til massage.

Hvis du har brug for en akut massage, fx. pga. pludselige skader, hold i nakke eller hold i ryg, så tøv ikke med at ringe til os.
Vi har akutte massagetider, og vi holder sent åbent både i hverdagen og i weekenden.

Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik er beliggende i det sydlige Aarhus, 6 km fra Tranbjerg Centeret, kun 10 minutters kørsel i bil. Vi ligger lige i smørhullet mellem Aarhus, Viby, Højbjerg, Tranbjerg og Hørning. Så hvis du bor i Tranbjerg og har brug for massage, så er vi kun 10 min kørsel væk  – book allerede nu en tid til massage i boksen til højre.

Om fysioterapeutisk massage

Massage nær Tranbjerg.

Musklerne udgør ca. 40 pct. af kroppens vægt. Når musklerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof. Disse affaldsstoffer ledes naturligt bort fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet.

Hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, eksempelvis hvis vi sidder ned time efter time og spænder foran computeren eller træner lidt for hårdt, så bliver musklen træt, stiv og øm. Det kan fx. give:

                 

Med forskellige manuelle teknikker vil Sune løsne og afspænde muskler og ledbånd, og afhjælpe spændinger, stivhed og smerter. Nogle gange er en enkelt behandling nok, men det vil en grundig undersøgelse og første behandling ofte vise.

                  

Massagens effekt på kroppen

Massage nær Tranbjerg.

Massage har også en positiv virkning på kroppens nervesystem. Det er derfor, at massage virker beroligende, afstressende og stimulerende. Mange vælger derfor også at få massage som en del af at passe på sig selv, og som en måde at forkæle sig selv og kroppen.

Hos Hasselager Fysioterapi og Sportsklinik  tilbyder vi fysiurgisk massage, hvor vi tager fat i konkrete problemstillinger. Se de mange lidelser vi behandler eller kontakt os, og fortæl mere om netop din problemstilling.

 

Trænger du til massage? 

+45 22 47 46 65
hasselagerfysioterapi@gmail.com